З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, З ЮВІЛЕЄМ!!!

Адміністрація та колектив школи щиро вітає Деменкову Ніну Сергіївну з Днем народження, з Ювілеєм!!! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добробуту, натхнення, любові та злагоди в родині. Нехай кожен день дарує Вам радість та позитивні емоції! Нехай у Вас завжди буде багато сил для творчих звершень, а благополуччя в діяльності і великі успіхи і надалі супроводжують Вас!

ДЕМЕНКОВА НІНА СЕРГІЇВНА

/Files/images/fort_otdel/IMG_4787.JPG Викладач вищої категорії, викладач методист класу фортепіано, завідуюча фортепіанним відділом КПСМНЗ «Дитяча музична школа №12 ім. К.І.Шульженко»

В Дитячий музичній школі №12 ім. К.І.Шульженко працює з 1973 року. Загальний стаж роботи 50 років.

Деменкова Ніна Сергіївна високопрофесійний наставник, великий ентузіаст, має високий професійний рівень викладання. Учні її класу – переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських фестивалів та конкурсів, неодноразово ставали стипендіатами Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу», Харківського міського голови «Обдарованість» та Харківської обласної державної адміністрації «Надія Слобожанщини». Багато з них вибрали музику своєю професією та продовжили своє навчання у профільних закладах.

Кол-во просмотров: 403

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.