Вітаємо вокальний дует у складі Сухопар Поліни, Сухопар Софії та викладача Пріз Оксану Володимирівну з перемогами на конкурсах!

Вітаємо учениць вокально-хорового відділу, вокальний дует у складі Сухопар Поліни, Сухопар Софії та викладача Пріз Оксану Володимирівну з яскравими перемогами на конкурсах.

Міжнародний вокальний онлайн-фестиваль «STAR RAIN CUP» (м. Берлін, Німеччина). Дует посів II місце (вікова категорія 10-13 років). Викладач отримала подяку журі фестивалю.

/Files/images/novosti/laureati_2_chktv_2020-2021/Cuhopar_s_i_p/СухопарСиП дуэт.jpg /Files/images/novosti/laureati_2_chktv_2020-2021/Cuhopar_s_i_p/ПризОВ.jpg

/Files/images/novosti/laureati_2_chktv_2020-2021/Cuhopar_s_i_p/ПризОВ подяка.jpg На I Міжнародному фестивалі-конкурсі вокального та інструментального мистецтва «ІМПЕРІЯ МИСТЕЦТВА» (м. Дніпро, Україна), що проходив за підтримки проекту «Культурна столиця», дует отримав звання лауреата I ступеня в номінації «Вокальні ансамблі» II вікової категорії (10-13 років). Керівник була нагороджена подякою оргкомітету «За професійну підготовку учнів до фестивалю, за особливий внесок в розвиток мистецтва, педагогічну майстерність, натхнення, талант і творчу співпрацю, вагому роль у естетичному та творчому вихованні дітей та молоді».

/Files/images/novosti/laureati_2_chktv_2020-2021/Cuhopar_s_i_p/Дуэт Сухопар П и С дипломы.jpg

На Міжнародному фестивалі-конкурсі «Різдвяна зірка» (м. Полтава, Україна), що проходив за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, дует отримав Гран-прі в номінації «Естрадний вокал. 5 категорія» Викладач отримала подяку журі «За сумлінну працю та професіоналізм, за підтримку в духовному і культурному розвитку талантів».

На VIII Міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Talent Fest» (м. Переяслав, Україна) дует отримав Гран-прі в номінації «Естрадна пісня» 3 вікової категорії та диплом Лауреата 1 ступеня у номінації «Народна пісня». Викладач нагороджена подякою журі «За високий професіоналізм у вихованні талантів, за підтримку в духовному і культурному розвитку талантів». Виступ отримав схвальний відгук членів журі. Бажаємо подальших успіхів та перемог!!!

/Files/images/novosti/laureati_2_chktv_2020-2021/Cuhopar_s_i_p/Сухопар П и С.jpg

Кол-во просмотров: 305

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.