15 лютого в Харківській міській дитячій лікарні №16 до Міжнародного дня онкохворих дітей відбувся концерт за участю учнів нашої школи

/Files/images/strashok/Тимофій Чернявський.jpg 15 лютого в Харківській міській дитячій лікарні №16 до Міжнародного дня онкохворих дітей відбувся концерт, в якому приймали участь учні ДМШ№12 ім.К.І.Шульженко м.Харків: Тимофій Чернявський (балалайка, викладач Страшок М.І.), Савелій Чернявський (валторна, викладач Басараб О.В.) та їх батько – відомий харківський скрипаль, Ігор Чернявський. Діти з початку війни знаходяться в рідному Харкові та продовжують свої заняття на улюблених музичних інструментах.

Дітям, хворим на онкологію, перш за все необхідна надія. Тоді в них є змога побороти хворобу. Учні нашої школи разом зі своїм батьком принесли таку надію своїм натхненним музикуванням.

/Files/images/basarab_ov/Савелій Чернявський.jpg Побажаємо всім дітям, хворим на онкологію, мріяти та бажати здійснювати свої мрії всіма силами своєї душі. І нехай хвороба відступить під натиском не тільки професійної майстерності лікарів, а і під натиском дитячих мрій та щирих бажань!





Подивитись виступ дітей можна за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=UMFUA8ApNfE

https://www.youtube.com/watch?v=kBnY6hlfzc0

Кол-во просмотров: 55

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.