Вернуться к просмотру сайта

21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Онлайн конференція викладачів вокально-хорового відділу

У рамках культурно-мистецького проекту«Разом»Дитячої музичної школи №12 ім. К.І.Шульженко триває онлайн-марафон «Об‘єднані».

До Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого, на вокально-хоровому відділі була проведена онлайн-конференція на чолі з директором Пріз О.В. та за участю викладачів відділу.

Заступник директора по НВР Данильченко О.Ю. презентувала перегляд фрагментів тематичних занять з хору до Дня рідної мови. Діти с задоволенням приймали участь, вбралися в українському стилі, читали вірши, були дуже активні та зацікавлені. Далі змістовну доповідь презентувала викладач Стецкович О.В. за темою "Символічні образи в пісенних текстах гурту "Океан Ельзи". Обговорення поданого матеріалу було жвавим та небайдужим.

Вірші до Дня Рідної Мови(Фрагменти заняття з хору)

Незважаючи на складні умови навчання, викладачі відділу дуже згуртовані, що підтверджується яскравими досягненнями учнів та збереженням повного контингенту на відділі. В кінці конференції пролунали побажання скорішої Перемоги та найочікуванішої зустрічі в рідній школі.

/Files/images/danilchenko/21022023/1.jpg /Files/images/danilchenko/21022023/2.jpg /Files/images/danilchenko/21022023/3.jpg /Files/images/danilchenko/21022023/4.jpg /Files/images/danilchenko/21022023/5.jpg

Кол-во просмотров: 62

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.