У рамках культурно-мистецького проекту «Разом» триває онлайн-марафон «Об‘єднані». «Музичний сувенір» у Чорногорії

У рамках культурно-мистецького проекту «Разом» Дитячої музичної школи №12 ім. К. І. Шульженко триває онлайн-марафон «Об‘єднані»

/Files/images/neverov/Музичний сувенір.jpg Наприкінці липня цього року викладачі ДМШ №12 ім. К.І.Шульженко, Костенко Наталія Євгеніївна, Нєвєров Сергій Володимирович та учениця школи Алевтина Чєнцова у складі ансамблю народних інструментів «Музичний сувенір» виступили на XIX міжнародному фестивалі оркестрів тамбуриць у місті Бієло-Полє, Чорногорія.

/Files/images/neverov/Музичний сувенір4.jpg Ансамбль вже не вперше приймає участь у цьому щорічному заході, рік у рік представляючи нову музичну програму. Не є виключенням цьогорічний фестиваль на якому колектив у загальній програмі свого «перфомансу» виконав відомі твори у власному аранжуванні – «Ой, у лузі червона Калина» та «Ой, ходить сон» зі збірки Л.Ревуцького «Сонечко». Ці твори особливо вразили слухачів: символічна та патріотично-надихаюча до перемоги мелодія «..Калини..», та дуже глибока, сумна колискова “Ой, ходить сон”.

Це не єдиний виступ колективу цього літа в Чорногорії...

Далі за посиланням:

https://www.facebook.com/musicschoolShulghenko/posts/pfbid0FzDApkYWVj2ZFQmSr94mhPfkQWEPNLSy97VfZk2unHigVUu3uBQ6yqL3ysGXn4htl

Кол-во просмотров: 56

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.