У рамках культурно-мистецького проекту «Разом» триває онлайн-марафон «Об‘єднані». Вітаємо Лауреатів!

У рамках культурно-мистецького проекту «Разом» Дитячої музичної школи №12 ім. К. І. Шульженко триває онлайн-марафон «Об‘єднані»

/Files/images/yurchenko_/Руденко Анастасія.jpg /Files/images/yurchenko_/П’ятницина Катерина.jpg Вітаємо учениць вокально-хорового відділу (викладач Юрченко Марина), які взяли участь у двотуровому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Харків – місто-герой», 23-28 серпня 2022 року та отримали нагороди: Руденко Анастасія отримала звання Лауреата І премії, П’ятницина Катерина отримала звання Лауреата ІІІ премії.

Ситуація в країні (воєнний стан) примусила вчителів займатися з учнями онлайн. І попри всі негаразди, діти показують хороші результати.



/Files/images/yurchenko_/Руденко Анастасія1.jpg Руденко Анастасія, яка знаходиться у Німеччині з початку бойових бій, не втрачає надії на повернення додому та продовжує займатися вокалом.

/Files/images/yurchenko_/П’ятницина Катерина1.jpg П’ятницина Катерина, яка знаходиться у Харкові, займається співом та не втрачає надії ще завітати до школи, до свого вокального класу.

/Files/images/yurchenko_/Юрченко М.В. подяка.jpg Викладач Юрченко М.В. отримала подяку за високу професійну майстерність та значний внесок у розвиток культури.

Ми бажаємо учням та викладачам нашої школи й надалі тільки перемог, віри у себе та нашу країну.

Все буде Україна!

Кол-во просмотров: 60

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.