Вітаємо Лауреатів першої чверті 2022/2023 навчального року!

Вітаємо Лауреатів першої чверті 2022/2023 навчального року!

Фортепіанний відділ

/Files/images/alabi_tv/Корнєєва Маргаріта1.jpg Корнєєва Маргаріта (викладач Тетяна Алабі) брала участь у ХІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest 2022» та отримала звання Лауреата ІІ ступеня в номінації інструментальне мистецтво,фортепіано, ІІІ вікова категорія.

/Files/images/alabi_tv/Корнєєва Маргаріта.jpg У двотуровому фестивалі-конкурсі «Харків місто-герой» Корнєєва Маргаріта отримала звання Лауреата ІІІ ступеня в номінації інструментальне мистецтво, ІІІ вікова категорія.







Вокально-хоровий відділ

/Files/images/lupika/1chv_2022-23/Замазан Валерія Гран Прі.jpg Замазан Валерія (викладач Ірина Лупіка) брала участь у Міжнародному багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «VIP Покоління» (м.Київ) та отримала звання Лауреата Гран-Прі в номенації Вокал, естрадна пісня, ІІІ категорія.

/Files/images/lupika/1chv_2022-23/Замазан Валерія Варна.jpg У Міжнародному двотуровому конкурсі-фестивалі мистецтв «З любов’ю до України» (м.Варна, Болгарія) Замазан Валерія отримала звання Лауреата І ступеню в номенації Вокал.

/Files/images/lupika/1chv_2022-23/Лупіка ІЮ Варна.jpg Викладач Лупіка І. Ю. отримала Сертифікат підвищення кваліфікації на підставі підготовки дітей та молоді на Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «З любов’ю до України» (м.Варна, Болгарія) за високий патріотичний вклад в культуру та мистецтво України.

/Files/images/lupika/1chv_2022-23/Татаринцева Марія Феномен.jpg /Files/images/lupika/1chv_2022-23/Лупіка ІЮ Феномен.jpg Татаринцева Марія (викладач Ірина Лупіка) брала участь у Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Феномен from Ukrainе» та отримала звання Лауреата І ступеню» в номенації Естрадний вокал, ІІІ вікова категорія. Викладач Лупік І.Ю. отримала Подяку "За високий професіоналізм, майстерну педагогічну підготовку високого Інтелектуального, культурного, морального та духовного рівня вихованців і створення якісної навчальної роботи".

/Files/images/lupika/1chv_2022-23/Татаринцева Марія 1 Пр Віп Покоління.jpg /Files/images/lupika/1chv_2022-23/Лупіка Віп Покоління.jpg На Міжнародному багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «VIP покоління» (м.Київ) Татаринцева Марія отримала звання Лауреата І ступеню в номенації Вокал, естрадна пісня, ІІІ вікова категорія. Викладач Лупіка І.Ю. отримала Подяку "За професіоналізм і компетентність у розвитку талантів і творчих здібностей наших дітей і молоді".

Учні класу вокалу викладача Юрченко Марини Володимирівни взяли участь у фестивалі-конкурсі «Осіння казка», Німеччина, м. Берлін та отримали звання Лауреатів:

/Files/images/yurchenko/Анаст Лі.jpg Анастасія Лі – диплом Лауреата І премії в категорії Дебют;

/Files/images/yurchenko/Анастасія Руденко.jpg Анастасія Руденко – диплом Лауреата І премії в категорії Дебют;

/Files/images/yurchenko/Хмелівська Софія.jpg Хмелівська Софія – диплом Лауреата І премії в категорії Дебют;

/Files/images/yurchenko/П\'ятницина Єкат.jpg Катерина П’ятницина – диплом Лауреата ІІ премії в категорії Дебют.

/Files/images/yurchenko/Юрченко Подяка.jpg Викладач Юрченко М.В. отримала подяку від організаторів фестивалю-конкурсу «За підготовку Лауреатів».



Бажаємо творчих успіхів та перемог!

Кол-во просмотров: 234

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.