Вітаємо вокальний дует Сухопар Поліни та Софії зі значною перемогою!

/Files/images/priz/Сухопар 29 жовтня 2022.jpg 29 жовтня у Львові, попри воєнний стан в Україні, відбулась благодійна талант подія для дітей та підлітків Global Talent Ukraine, задля підтримки всіх талановитих дітей, які продовжують займатись творчістю у цей непростий час.

Виступ вокального дуету з Харкова Сухопар Поліни та Софії учениць Дитячої музичної школи N 12 ім.К.І.Шульженко (викладач Пріз О.В.) приніс їм перемогу одразу у двох номінаціях: Original Song/Pro, де дівчата представили свою авторську пісню "Мрія", яка була написана під час бомбардувань Харкова та присвячена захисникам України. Ця патріотична композиція отримала І місце, а також Pop Vokal/Pro, у якій дует представив світовий хіт "Hurt", та посів II місце.

Щиро вітаємо зірковий дует Сухопар Поліну та Софію та їх викладача Оксану Володимирівну Пріз з перемогою та почесними нагородами! Бажаємо успіхів та мирного неба!

Зазначимо, що всі вокальні композиції виконувались учасниками наживо на концерт арені Malevich (м.Львів). Частину прибутку від талант події було перераховано на потреби ЗСУ.

Кол-во просмотров: 77

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.