Урочистий прийом на честь Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

14 жовтня відбувся урочистий прийом на честь Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

/Files/images/priz/Награждение Терехов.jpg

Міський голова Ігор Терехов привітав представників галузі з професійним святом та подякував за підтримку харків'ян у воєнний час. «Ви як формували, так і формуватимете культурний фонд Харкова, культурний фонд нашої нації. Дякую вам за таку нелегку, але дуже потрібну для кожного харків'янина працю!» - зазначив мер.

/Files/images/priz/Приз ОВ_Грамота 2022.jpg Почесною грамотою Виконкому Харківської міської ради була нагороджена директорка КПСМНЗ «Дитяча музична школа №12 ім.К.І.Шульженко» Пріз Оксана Володимирівна «За сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі культури в місті Харкові та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва».

/Files/images/priz/ОВ Приз c ИТереховым.jpg Свято пройшло в атмосфері щирої вдячності, радості та гордості за працівників культури. І нам дійсно є чим гордитися. У час випробувань творча праця працівників культури Харкова набула нового змісту. Разом зі своїм містом вони самовіддано постали на захист своєї країни та міста, розділили всі тяготи прифронтового міста. Працівники культури стали воїнами, волонтерами, джерелом та голосом правди про реальні події та боротьбу Харкова.

"Моя країна, тримайся
І не здавайся!
Ти - моя душа
Незламна і міцна..."

Щиро вітаємо Оксану Володимирівну з почесною нагородою! Висловлюємо безмежну вдячність за вашу самовіддану працю, життєву мудрість, високий патріотизм та величну любов до Харкова та України.

Кол-во просмотров: 76

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.