02.04.2023 року на фортепіанному відділі відбулася творча зустріч із прекрасним піаністом Олегом Олексійовичем Копелюком

/Files/images/zvyagintseva_eo/02.04.2023.png

02.04.2023 року на фортепіанному відділі ДМШ N12 ім.К.І.Шульженко відбулася творча зустріч із прекрасним піаністом, Лауреатом міжнародних конкурсів, кандидатом мистецтвознавства, доцентом кафедри спец. фортепіано, проректором із науково-педагогічної роботи та з міжнародних зв'язків Харківського національного університету мистецтв ім.І.П.Котляревського Олегом Олексійовичем Копелюком.

Для заходу були попередньо надані відеозаписи учнів відділу Мацової А. викладача Чумак О.В.; Осовської В. викладача Звягінцевої О.О.; Кобецького М. та Тельної М. викладача Бутирської Н.Є., після чого на онлайн засіданні відділу Олег Олексійович дуже детально, професійно вимогливо та в той же час доброзичливо й тактовно проаналізував почуте, зазначив досягнення та проблеми, запропонував різноманітні способи роботи та практичні конкретні поради, відповів на запитання, анонсував чергові дитячі конкурси.

Педагоги з великою зацікавленістю взяли участь у заході та висловлюють щиру вдячність Олегові Олексійовичу за таку творчу, цікаву й корисну зустріч, чудову дружню та високопрофесійну атмосферу. Хочемо зазначити, що спілкування викладачів фортепіанного відділу з яскравим музикантом триває вже не перший рік, і піаністи нашої школи від усього серця бажають Олегові Олексійовичу перемог, миру, здоров'я, подальших творчих успіхів і дуже чекають наступних зустрічей.

https://youtu.be/tRbeEdH08oQ

Тельна Марія 8 клас, викладач Бутирська Н.Є, Ф.Шопен Ноктюрн фа мінор

https://youtu.be/5RKedQ0Cxjs

Кобецький Михайло 6 клас, викладач Бутирська Н.Є., Й.С.Бах ДТК 1 том Прелюдія та фуга до мінор

Кол-во просмотров: 40

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.