4 квітня 2023 року на теоретичному відділі відбулась творча онлайн-зустріч з учнями класу композиції

4 квітня 2023 року на теоретичному відділі ДМШ №12 імені К. І. Шульженко відбувся захід під назвою “Підведення підсумків конкурсу композиторів “Junior Impreza”: творча онлайн-зустріч з учнями класу композиції”.

Захід був присвячений важливій події в житті школи: в грудні 2022 року всі дев’ять юних композиторів під керівництвом викладача Палачової Катерини Володимирівни взяли участь у конкурсі “Junior Impreza” і показали блискучі результати. І тепер, уперше за довгий час, вони зібралися разом, щоб привітати один одного, а також послухати конкурсні твори та поділитися своїми творчими ідеями.

Юних композиторів привітав голова жюрі “Junior Impreza” — композитор, член НСКУ, доцент НМАУ Дмитро Щириця. Один із членів журі, британський композитор Річард Най, надіслав листа учасникам конкурсу, у якому написав відгуки та професійні рекомендації щодо кожного твору.

У творчій зустрічі також взяли участь викладачі теоретичного відділу та батьки юних композиторів. Всі вони були під враженням від музики учнів класу композиції та надихнулися радістю творчого спілкування.

Подивитись запис творчої зустрічі можна за посиланням:

Творча онлайн-зустріч з учнями класу композиції ДМШ №12 імені К. І. Шульженко

Кол-во просмотров: 32

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.