Звягинцева Олена взяла участь в Огляді-конкурсі педагогічної майстерності викладачів за номінацією – «Моя методика»

18-19 травня 2023 року відбувся третій, заключний етап Огляду-конкурсу педагогічної майстерності викладачів мистецьких шкіл Харківщини. Цього року заключний етап огляду-конкурсу відбувався в рамках арт-проєкту Харківського музичного фахового коледжу ім. Б.М.Лятошинського «Харківська мистецька декада» за номінацією – «Моя методика».

Конкурсні комісії, серед яких були присутні професора, доценти, викладачі-методисти, старші викладачі мистецьких ВУЗів Харкова, оцінювали рівень професійно-особистісних якостей конкурсанта за багатьма критеріями і дійшли висновку, що якість представлених в номінації робіт говорить про розвиток творчого потенціалу та підвищення професійних компетентностей викладачів.

/Files/images/zvyagintseva_eo/4.jpg Викладач фортепіанного відділу ДМШ №12 ім.К.І.Шульженко, Звягинцева Олена, взяла участь в конкурсі з Методичною розробкою на тему: “Деякі методи, прийоми та технології роботи з учнями в дистанційних умовах. Використання програми Zoom, електронної дошки та віртуальної клавіатури Sinthezia.” Методична розробка Олени Звягинцевої успішно пройшла всі три етапи конкурсу та отримала диплом учасника.

/Files/images/zvyagintseva_eo/5.jpg 25.05.2023 Звягинцева О.О. презентувала свою роботу на Курсах підвищення кваліфікації ОНМЦ для викладачів фортепіано.

Організатори конкурсу висловили щиру подяку викладачам – учасникам огляду-конкурсу за активну участь, невичерпне джерело натхнення та професіоналізм. Особливу вдячність – членам конкурсних комісій – знавцям своєї справи, людям, думка яких має значну вагу в професійному та творчому колі викладачів мистецьких шкіл Харківщини.

Вітаємо! Бажаємо міцного здоров’я та подальших успіхів!

Кол-во просмотров: 39

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.