Вітаємо учнів вокально-хорового відділу, клас викладачки Олени Стецкович, з перемогами у конкурсах серпня 2023року!

Вітаємо учнів вокально-хорового відділу (викладач Олена Стецкович) з перемогами у конкурсах серпня 2023року!

/Files/images/stetskovich/Диплом_ПрасолА_Хорватія38.jpg Прасол Анна взяла участь в Українсько-Хорватському двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв STARS OF GROATIA, що проходив за підтримки Центру освітніх інновацій та творчості "Гармонія", м.Загреб та отримала звання Лауреата І премії в номінації: Вокальний жанр, естрадна пісня в ІІ віковій категорії.

/Files/images/stetskovich/Подяка_Хорватія_ПрасолА38.jpg Викладач Стецкович Олена Вікторівна отримала Подяку «за професіоналізм і компетентність у розвитку талантів і творчих здібностей наших дітей і молоді».

Колодій Марко та Прасол Анна взяли участь у ІІ двотуровому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв "Харків - місто-герой". Колодій Марко отримав звання Лауреата І ступеня в номінації: Естрадний вокал, ІІІ категорія, Прасол Анна отримала звання Лауреату ІІ ступеня в номінації: Естрадний вокал, І категорія, Дебют.

/Files/images/stetskovich/Колодій Марк.jpg /Files/images/stetskovich/Прасол Анна 08.2023.jpg /Files/images/stetskovich/Стецкович ОВ Колодій Подяка.jpg

Фестиваль-конкурс мистецтв "Харків - місто-герой" проходив за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Харківської Державної Академії культури, благодійного фонду підтримки талановитих дітей та молоді "Жар-птиця".

Викладач Стецкович Олена Вікторівна отримала Подяку «за високу професійну майстерність та значний внесок у розвиток культури»

Бажаємо подальших успіхів!

Кол-во просмотров: 90

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.