Вітаємо учня фортепіанного відділу Кобецького Михайла і викладача Наталію Бутирську з успішним виступом в Гала концерті Лауреатів конкурсу «Odesa Music Olimp»!

/Files/images/butyirskaya/Кобецький М 15.10.2023.jpg Міжнародний конкурс ODESA MUSIC OLIMP був заснований в 2018му році міжнародною громадською організацією Асоціація Нова Музика на базі Одеського державного музичного ліцею імені професора П.С.Столярського для учнів і студентів усіх рівнів освіти від 6 до 25 років у номінаціях фортепіано, струнно-смичкові інструменти; музично- теоретичні дисципліни; народні, духові та ударні інструменти; вокал; хори, оркестри, ансамблі; композиція.

/Files/images/butyirskaya/Афіша.jpg /Files/images/butyirskaya/Подяка КобецькийМ1.jpg /Files/images/butyirskaya/Кобецький М Диплом.jpg

В складі авторитетного міжнародного журі конкурсу працюють відомі музиканти з України, США, Канади, Великої Британії, Австрії, Вірменії, Литви. З 2020 року конкурс проходить у дистанційному режимі, в змаганнях беруть участь юні таланти з Європи, Азії, Америки та, звісно, з усієї України.

Концерти лауреатів відбуваються наживо в Одеській обласній філармонії ім.Давида Ойстраха та Золотій залі Одеського літературного музею.

Цьогоріч до виступу в Гала концерті, який відбувся 15.10.2023 в залі філармонії, був запрошений учень нашої школи, лауреат третьої премії III Міжнародного конкурсу Odesa Music Olimp Михайло Кобецький (клас викладача Бутирської Наталії Євгенівни). Публіка дуже тепло приймала юних музикантів, для яких ця подія стала справжнім святом.

ODESA MUSIC OLIMP набирає обертів, створює творчий простір, відкриває нові яскраві імена. Мистецтво не спинити!

Кол-во просмотров: 47

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.