21 лютого, в день рідної мови, ансамбль “Музичний сувенір” завітав до дитячого садочку “Теремок”...

/Files/images/neverov/21022024/афіша, дитячий садочок.jpg

Саме в день рідної мови, 21 лютого ансамбль “Музичний сувенір” завітав до дитячого садочку “Теремок”, що знаходиться неподалік Харкова у селищі Пісочин. На зустрічі були вихованці дитячого садочку, їх батьки та вихователі закладу. Вони радісно зустріли юних музикантів, виявляючи природну зацікавленість до гри на народних інструментах. Діти слухали, відгадували музичні загадки та грали на шумових інструментах разом з колективом. Творча атмосфера заходу сприяла спілкуванню через музику, яку, як відомо, перекладати зайве. Мова музики домінувала, а українська мова її доповнювала.

/Files/images/neverov/21022024/МС 1.jpg Вдячні викладачам школи Наталії Костенко (домра), Сергію Нєвєрову (баян) та їх учням Алевтині Ченцовій (домра), Котенок Вірі (домра), Олешко Регині (домра), Евеліні Рогальскій (домра), Тетяні Панченко (ударні), Владиславу Булат (домра бас), Миколі Самородову (домра тенор), батькам учнів, адміністрації садочку та адміністрації школи за допомогу в проведенні цього заходу.

Відгук на проведення заходу:

/Files/images/neverov/21022024/МС 2.jpg Важливий напрямок роботи музичної школи - розповідати дітям дошкільного віку, про музику, музичні інструменти, загалом - виховувати усвідомлене ставлення до музичного мистецтва. Саме в перший день весни, 1 березня, ансамбль народних інструментів “Музичний сувенір” грав та проводив пізнавальні бесіди для юних відвідувачів пісочинського відділення Харківського фонду “Мирне небо Харкова”.

Ансамблем виконано декілька творів української народної та світової музики у поєднанні з проведенням творчих тематичних конкурсів для присутніх. Важливо, що у запропонованих змаганнях приймали участь й батьки дітей, що робило атмосферу заходу цікавою для всіх. Результат зустрічі - піднесений настрій дітей, батьків, виконавців та викладачів фонду “Мирне небо Харкова”; обізнаність та зацікавленість народними інструментами; стимулювання та заохочення юних музикантів ансамбля до концертних виступів.

Дякуємо за підтримку адміністрації фонду “Мирне небо Харкова”, адміністрації нашої музичної школи, викладачам школи Костенко Н.Є. та Нєвєрову С.В., юним виконавцям колективу “Музичний сувенір” Ченцовій Алевтині (домра), Котенок Вірі (домра), Рогальськів Евеліні (домра), Булату Владиславу (домра бас), Самородову Миколі (домра тенор).

Більше фото можна подивитись на сторінці нашої школи у Фейсбук за посиланням:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=996756201901735&set=pcb.996756615235027

Кол-во просмотров: 6

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.