20 березня на вокально-хоровому відділі нашої школи був проведений вокальний конкурс в режимі онлайн «З Україною в серці»! Вітаємо!

/Files/images/priz/159.jpg 20 березня на вокально - хоровому відділі ДМШ №12 в рамках культурно- мистецького проєкту "Разом" та онлайн- марафону "З ювілеєм, рідна, школо!" був проведений вокальний конкурс в режимі онлайн «З Україною в серці», в якому взяли участь всі учні вокально - хорового відділу. Для участі в цьому конкурсі діти зі своїми викладачами та концертмейстерами підготували патріотичні, українські народні пісні, а також пісні українських авторів.

Всі учні стали лауреатами цього конкурсу. А вельмишановне журі підготували для конкурсантів спеціальні призи такі як «За артистизм» «За краще втілення художнього образу» «За краще виконання української пісні» «За краще виконання патріотичної пісні» Та приз для наймолодших співаків «Надія»

Наше журі: Пріз Оксана Володимирівна – директор ДМШ №12, викладач вищої категорії, старший викладач.

Форсюк Юлія Петрівна – солістка ХНАТОБа, дипломант міжнародних конкурсів, викладач сольного співу І категорії.

Маміна Анна Миколаївна – заступник директора з НВР, концертмейстер вищої категорії.

Вітаємо наших талановитих дітей з творчою перемогою! Велика подяка батькам за підтримку творчості дітей, всім викладачам та концертмейстерам за професійну підготовку учнів, а також Пріз Оксані Володимирівні за підтримку та втілення цього проєкту у життя!

З вірою у найкраще!

З любов'ю до Батьківщини!

З Україною в серці!

Більше фотографій можна подивитись на сторінці нашої школи у Фейсбуці:

https://www.facebook.com/photo?fbid=1023131992597489&set=pcb.1023132642597424

Кол-во просмотров: 21

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.